Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Dieren

Berko, dé webshop voor alle artikelen voor uw huisdier! Of het nu gaat om vee, insecten, hond, kat, konijn, vis, vogel of paard, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw huisdier gezond en gelukkig te houden. In onze webshop vindt u een breed assortiment aan producten van merken zoals Bio Solutions, Bird food, Bird gift, Bogena, Competition, Gallagher, Kasper, Luxan, Mr. Bones en Schesir.

Lammetjes de fles geven 

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 62 producten

Vogelhuisjes en vogelvoer

Vogels zijn prachtige dieren om in uw tuin te hebben. Ze zorgen voor leven en gezelligheid en u kunt er de mooiste vogelgeluiden door horen. Bij Berko hebben we een breed assortiment aan vogelhuisjes en vogelvoer. Zo kunt u ervoor zorgen dat de vogels in uw tuin voldoende te eten hebben en een veilige plek hebben om te nestelen.

 

Insectenhotels en bijenhuisjes

Insecten spelen een belangrijke rol in onze leefomgeving. Ze zorgen voor de bestuiving van bloemen en planten en ze zijn een belangrijke voedselbron voor andere dieren. Bij Berko hebben we verschillende insectenhotels en bijenhuisjes in ons assortiment, ook in ‘do it yourself'  variant! Hiermee kunt u ervoor zorgen dat insecten een veilige plek hebben om te nestelen en te overwinteren.

Konijnenvoer

Konijnen zijn populaire huisdieren en hebben goede verzorging nodig. Bij Berko hebben we verschillende soorten konijnenvoer in ons assortiment. Hiermee zorgt u ervoor dat uw konijn alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft.

Vee en paarden

Afrastering nodig voor uw vee? Dan zijn de producten van Gallagher voor u de juiste keuze! Ook voor schapen hebben we verschillende producten in ons assortiment. Zo hebben we schapen dektuigen, waarmee u ervoor kunt zorgen dat het schaap goed beschermd is tegen de weersomstandigheden. Ook hebben we voor schapen likstenen, welke belangrijke mineralen bevatten die uw schaap nodig heeft voor een goede gezondheid. Ook hebben we bijvoorbeeld spenen voor lammetjes en kalfjes, verzin het maar en we hebben het!

Egels

Egels zijn belangrijke dieren in onze tuin. Ze eten insecten en zorgen er zo voor dat er een goede balans is in ons ecosysteem. Bij Berko hebben we speciale egel huisjes, waarin egels veilig kunnen overwinteren en schuilen.

Honden en katten

Natuurlijk hebben we ook verschillende producten voor honden en katten in ons assortiment. Zo hebben we nat en droogvoer voor honden en katten van verschillende merken én botten om de tanden gezond en sterk te houden.. Hiermee zorgt u ervoor dat uw huisdier alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft.

 

Vissenvoer

Producten voor vissen behoren ook tot ons assortiment. We hebben diverse soorten vissenvoer, voor in huis in de vissenkom of aquarium, maar natuurlijk ook voor de buitenvissen in de vijver! We hebben ook verschillende soorten gaas beschikbaar om deze buitenvissen te beschermen tegen reigers, katten of andere gevaren.

Alles voor uw dier, vee en insecten bij Berko!

Naast voeding en onderdak zijn er ook andere benodigdheden voor huisdieren, zoals speelgoed, verzorgingsproducten en trainingshulpmiddelen. Berko biedt een breed scala aan producten voor dieren, van knuffelspeeltjes tot hoogwaardige voedingssupplementen en gezonde traktaties. Of u nu een kat, hond, vogel of ander huisdier heeft, bij Berko kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw huisdier gezond en gelukkig te houden.

Bovendien heeft Berko een ruim assortiment aan producten voor vee en paarden. Van verzorgingsproducten tot dekens en halsters, Berko heeft alles wat je nodig hebt om je dieren in topconditie te houden. De merken die Berko aanbiedt, zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat uw huisdieren de best mogelijke verzorging krijgen. Met ons ruime assortiment en onze hoogwaardige merken zorgen wij ervoor dat uw huisdieren en vee niets tekortkomen en gezond en gelukkig blijven. U bent van harte welkom in onze webshop of natuurlijk in onze winkel in Nederhorst den Berg! We helpen u graag verder!