Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Vee

De beste zorg voor je vee

Bij Berko begrijpen we dat jouw vee belangrijk voor je is en dat je ze de beste zorg wilt bieden. Of je nu een ervaren veehouder bent of net begint, wij staan voor je klaar met een uitgebreid assortiment producten die je nodig hebt om je vee gezond en gelukkig te houden. Van voeding tot verzorging, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw dieren te ondersteunen.

Veel producten hebben we op voorraad, maar staan (nog) niet op de webshop. Wilt u meer informatie over de aanwezigheid van producten, neemt u dan even contact met ons op of kom naar de winkel.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 15 van 15 producten

Veevoeding nodig?

Voeding speelt een cruciale rol in het welzijn van je vee. Bij Berko vind je hoogwaardige voedingsproducten die zijn samengesteld om aan de specifieke behoeften van verschillende diersoorten te voldoen. Of het nu gaat om voer voor schapen, kippen of konijnen, wij hebben een breed scala aan voedingsmiddelen die zorgen voor een uitgebalanceerd dieet en optimale groei en gezondheid van je vee bevorderen. Met onze hoogwaardige voedingsproducten leg je een solide basis voor de gezondheid en het welzijn van je vee.

 

 

 

Accessoires voor het verzorgen van vee

Naast voeding bieden wij ook een uitgebreid assortiment accessoires voor je vee. Onze dektuigen voor schapen zijn speciaal ontworpen om comfort en veiligheid te bieden. We hebben ook likstenen en dekblokken die essentieel zijn voor de algemene gezondheid en reproductieve behoeften van je vee. Met deze accessoires kun je ervoor zorgen dat je vee zich op zijn gemak voelt en optimaal presteert.

Onze accessoires zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om je vee comfortabel en veilig te houden. Wij begrijpen dat het welzijn van je vee op de eerste plaats komt, en daarom bieden wij alleen producten waarop je kunt vertrouwen.

 

Ken je Kaspar, Luxan en Bio Solutions?

Bij Berko werken we alleen samen met gerenommeerde merken zoals Kaspar, Luxon en Bio Solutions om ervoor te zorgen dat je alleen de beste producten voor je vee kunt vinden. Kaspar staat bekend om hun hoogwaardige voeding voor alle soorten dieren, waaronder ook vee! Luxan biedt innovatieve oplossingen op het gebied van bestrijding, of het nu gaat om ratten, mieren, slakken of insecten. Bio Solutions richt zich op natuurlijke en milieuvriendelijke oplossingen voor de tuin, vijver en paard. Bij Berko hebben we vertrouwen in deze merken en hebben we dit aangevuld met diverse uiteenlopende andere accessoires die het werk op de boerderij met betrekking tot het houden van vee, vergemakkelijken.
 

Alles voor je vee, koop je bij Berko!

Bij Berko begrijpen we dat je alleen het beste wilt voor je vee, en daarom hebben we een breed scala aan producten en merken beschikbaar om aan al hun behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar voeding, accessoires of zorgproducten, je kunt erop vertrouwen dat je bij Berko alles vindt wat je nodig hebt. We begrijpen dat goede zorg voor je vee een topprioriteit is. Daarom staan we altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning. Ons team van veehouderij-experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor je vee.

Als je ervoor kiest om je vee benodigdheden bij Berko te kopen, profiteer je niet alleen van ons uitgebreide assortiment en onze samenwerking met toonaangevende merken, maar ook van het gemak van online winkelen. Je kunt onze webshop bezoeken op www.berko.org/dieren-vee, waar je een deel van ons assortiment kunt vinden en eenvoudig kunt bestellen. Let op, niet alles staat ook online, dus neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een specifiek product. In onze winkel in Nederhorst den Berg helpen we je uiteraard ook graag en ben je van harte welkom!