Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Huishoudelijk

Ontdek het uitgebreide assortiment huishoudelijke producten in de webshop van Berko! Of je nu op zoek bent naar bezems en dweilen, stoffer en blik, vochtvreters, wc-ontstopper, vloermatten, geurblokjes, inpakpapier, vochtvreters, ledervet, kettingzaagolie of motorolie, wij hebben alles wat je nodig hebt om je huishouden soepel te laten verlopen.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 130 producten

Schoonmaakmiddelen van Berko

Een schoon en georganiseerd huis begint met de juiste schoonmaakmiddelen en gereedschappen. Onze bezems en dweilen zorgen ervoor dat je vloeren brandschoon blijven, terwijl het stoffer en blik je helpt bij het snel en efficiënt opruimen van vuil en stof. Met onze vochtvreters houd je vochtige ruimtes onder controle en voorkom je schimmelvorming.

Voor verstopte wc's hebben we een krachtige wc-ontstopper die je helpt om snel en effectief van het probleem af te komen. Onze vloermatten beschermen je vloeren tegen vuil en slijtage, terwijl onze geurblokjes zorgen voor een frisse en aangename geur in huis. En als je cadeautjes wilt inpakken, bieden we een ruime keuze aan inpakpapier in verschillende kleuren en patronen.

Dit had je nou net nodig!

Naast huishoudelijke schoonmaakproducten hebben we ook praktische producten zoals vochtvreters, ledervet, kettingzaagolie en motorolie. Deze producten zijn ontworpen om specifieke behoeften te vervullen. Onze vochtvreters absorberen overtollig vocht en helpen vochtproblemen in huis te voorkomen. Het ledervet zorgt voor het behoud van de kwaliteit en flexibiliteit van leerproducten, terwijl de kettingzaagolie en motorolie ervoor zorgen dat je gereedschap en apparatuur soepel blijven werken.

Bestel huishoudelijke handigheidjes op Berko.org

Bezoek onze webshop en ontdek het volledige assortiment huishoudelijke producten. Met Berko heb je alles wat je nodig hebt om je huishouden efficiënt en probleemloos te laten verlopen. Bestel vandaag nog en maak van je huis een comfortabele en georganiseerde plek waar je graag verblijft.