Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Werkschoenen

Of je nu op zoek bent naar werkschoenen met stalen neuzen, werkschoenen van het merk Sixton of werkschoenen met een composiet neus, Berko heeft precies wat je nodig hebt. En het beste nieuws is dat we momenteel ook een speciale aanbieding hebben op onze werkschoenen met een composiet neus! Bekijk ons online aanbod! 

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 11 van 11 producten

De bescherming van een werkschoen

Bij Berko vind je werkschoenen met verschillende beschermingsniveaus. Zo zie je in onze webshop bijvoorbeeld 'S1' of 'S3' in de productnaam voorbij komen. Maar houdt het beschermingsniveau in en welke schoenen heb jij nodig? We leggen het je uit! 

Werkschoenen met stalen neus

Werkschoenen met stalen neuzen zijn een essentieel onderdeel van persoonlijke beschermingsmiddelen op de werkvloer. Ze bieden uitstekende bescherming tegen vallende objecten en impact. Bij Berko begrijpen we het belang van veiligheid op de werkplek en daarom hebben we een breed scala aan werkschoenen met stalen neuzen beschikbaar. Onze schoenen zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden uitstekende bescherming en comfort gedurende de hele werkdag.

Werkschoenen met composiet neus

En dan hebben we natuurlijk ook nog onze werkschoenen met een composiet neus, die momenteel in de aanbieding zijn. Deze schoenen zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar lichte en comfortabele werkschoenen zonder metalen componenten. De composiet neus biedt nog steeds dezelfde bescherming als een stalen neus, maar is niet-magnetisch en thermisch isolerend. Bovendien zijn ze vaak lichter van gewicht, wat zorgt voor extra comfort tijdens lange werkdagen.

De verschillende beschermingsniveaus

Om het beschermingsniveau van een werkschoen te meten is er een systeem ontwikkeld welke wordt aangeduid met de letter S of SB. Zo weet jij namelijk precies welke schoen je nodig hebt voor de klus die je probeert te klaren. Hoe hoger het beschermingsniveau hoe veiliger jouw voeten, en helemaal je tenen, zijn. Er zijn 4 verschillende beschermingsniveaus.

  • SB staat simpelweg voor Safety Basic. Deze schoen biedt voldoende bescherming voor de voet, maar niet specifiek voor de tenen. Als je dus werkt met zware machines, bijvoorbeeld in een fabriek of loods, zal deze schoen niet voldoende bescherming bieden.
  • S1 normering: deze schoen geeft teenbescherming en een anti-statische bescherming wat betekent dat de scheon bestand is tegen stookolie en voorzien is van een energie-absorberende hak. Deze schoen wordt aanbevolen wanneer je licht-intensief werk verricht waar het indeukrisico minder dan 100 joule is.
  • S2 normering: naast de eigenschappen die de S1 werkschoen al biedt, krijg je daar met een S2 schoen ook nog waterdichtheid van het bovendeel van de schoen bij. Ook zijn deze schoenen bestand tegen indeuken tot 200 joule.
  • S3 normering: dit is het hoogst haalbare beschermingsniveau van werkschoenen. Bij een werkschoen met S3 normering is ook de tussenzool van de schoen bestand tegen water, olie, indeuken en opname van andere stoffen.

Werkschoenen van Sixton koop je op Berko.org

Als je op zoek bent naar werkschoenen van het merk Sixton, ben je bij ons aan het juiste adres. Sixton is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle werkschoenen. Of je nu in de bouw, de industrie of een andere sector werkt, Sixton biedt een ruime keuze aan schoenen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Met hun innovatieve ontwerpen combineren ze functionaliteit met een eigentijdse uitstraling. En dat allemaal op duurzame wijze!

Sixton maakt werkschoenen met de bekende kruipneus. Werkschoenen met een kruipneus zijn speciaal ontworpen schoenen die extra bescherming bieden aan het voorste gedeelte van de schoen, met name aan de neus. De kruipneus, ook wel bekend als een "kruipneusbeschermer" of "scuff cap", is een versterkte laag van duurzaam materiaal die is toegevoegd aan het uiteinde van de schoen.

Online werkschoenen kopen? Berko.org!

Bij Berko streven we naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. Daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde werkschoenen van gerenommeerde merken in ons assortiment opgenomen. Of je nu op zoek bent naar werkschoenen met stalen neuzen, werkschoenen van het merk Sixton of werkschoenen met een composiet neus, je kunt erop vertrouwen dat je bij ons de perfecte schoenen zult vinden die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Shop in onze webshop en profiteer van onze speciale aanbieding op werkschoenen met een composiet neus. Jouw veiligheid op de werkvloer is onze prioriteit, en met Berko's werkschoenen ben je goed beschermd en loop je er stijlvol bij.