Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Bevestigingsmateriaal

Bij Berko vindt u een fijn assortiment bevestigingsmateriaal, perfect geschikt voor zowel doe-het-zelvers als professionele klussers. Onze webshop en winkel bieden een ruime selectie van hoogwaardige producten die uw klussen gemakkelijker maken.

Montageband is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor u voor elke klus de juiste maat kunt vinden. Of het nu gaat om het bevestigen van kabels, leidingen of andere objecten, onze montageband zorgt voor een stevige en betrouwbare bevestiging. Gaaspaneelklemmen zijn essentieel voor het veilig en netjes bevestigen van gaaspanelen. Of u nu een omheining wilt maken voor uw tuin of een dierenverblijf wilt bouwen, onze gaaspaneelklemmen zorgen voor een solide verbinding en een professioneel resultaat. En voor de avontuurlijke kinderen bieden wij een handige bevestigingsset voor een klimrek. Met deze set kunt u een stevig klimrek bouwen in de tuin, wat zorgt voor urenlang speelplezier en lichaamsbeweging voor de kleintjes.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Berko voor al uw klusbehoeften 

Naast ons assortiment aan bevestigingsmateriaal hebben we ook een scala aan andere klusbenodigdheden voor de enthousiaste klussers. In onze webshop en winkel vindt u onder andere een brede selectie van gereedschap, zoals hamers, schroevendraaiers, boormachines en zagen. Ook bieden we diverse soorten bouwmaterialen, verf, en andere accessoires om uw klusprojecten tot een succes te maken.

Niet goed? Geld terug!

Wij bij Berko begrijpen dat het belangrijk is om de juiste producten te vinden die aansluiten bij uw behoeften. Daarom bieden we een "Niet goed = geld terug" garantie. Als een product toch niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het zonder gedoe retourneren en krijgt u uw geld terug.

Kom langs bij Berko of shop online!

Kom langs in onze winkel of neem een kijkje in onze webshop en ontdek het uitgebreide assortiment aan bevestigingsmateriaal en andere klusbenodigdheden. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om u te helpen en te adviseren bij het maken van de beste keuze voor uw klusprojecten.