Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Ketting en touw

Bij Berko hebben we een uitgebreid assortiment kettingen en touwen om u te helpen uw klussen moeiteloos te klaren. Of het nu gaat om het markeren van een gebied, het bundelen van kabels of het vastbinden van materialen, wij hebben de juiste oplossing voor u. Zoekt u iets wat hier (nog) niet tussen staat? Kom dan langs in onze winkel in Nederhorst Den Berg!

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten

Afscheidingen maken met kettingen

Onze plastic kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren, waardoor ze ideaal zijn voor het afzetten van zones, het creëren van tijdelijke afscheidingen of het markeren van paden. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te gebruiken, wat ze perfect maakt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Organiseren van kabels of draden

Voor het bundelen en organiseren van kabels en draden bieden we een reeks kabelbandjes in verschillende kleuren en afmetingen. Deze handige binders zorgen ervoor dat uw kabels netjes en geordend blijven, waardoor u efficiënter kunt werken en potentiële struikelgevaren kunt vermijden.

Jute Bindtouw kopen bij Berko

Als u op zoek bent naar een natuurlijker alternatief, hebben we ook jute bindtouw in ons assortiment. Dit stevige touw is uitermate geschikt voor diverse toepassingen, zoals het vastbinden van pakketten, het ophangen van decoraties of het creëren van een rustieke uitstraling in uw projecten.

Shop online of kom langs!

Mocht u nog niet precies vinden wat u zoekt, dan nodigen we u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze winkel in Nederhorst den Berg. Ons ervaren personeel staat voor u klaar en helpt u graag met het vinden van de juiste ketting of touw voor uw specifieke klus.