Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Verf

Bij Berko bieden we een uitgebreid assortiment verf van topmerken zoals Tenco, Stoopen en Meeus, Motip en HPX. Of u nu een boot, tuinmeubelen, deuren en kozijnen, of hout wilt verven, wij hebben de juiste verf voor al uw projecten. Veel producten hebben we op voorraad, maar staan (nog) niet op de webshop. Wilt u meer informatie over de aanwezigheid van producten, neemt u dan even contact met ons op of kom naar de winkel.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 49 producten

Onderhoud aan de boot

Voor het beschermen en verfraaien van boten hebben we hoogwaardige bootlakken in ons assortiment. Deze speciale lakken zijn bestand tegen water, zout en UV-straling, waardoor ze ideaal zijn voor maritieme toepassingen. Met onze bootlakken kunt u uw boot een prachtige afwerking geven en tegelijkertijd beschermen tegen de elementen.

Tuinbeuts en houtcoat

Voor het beschermen van houten oppervlakken in de tuin hebben we een selectie van tuinbeitsen beschikbaar. Deze beitsen dringen diep in het hout door en bieden uitstekende bescherming tegen weersinvloeden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u uw tuinmeubelen en schuttingen kunt laten aansluiten bij uw persoonlijke stijl.

Voor het schilderen van deuren en kozijnen hebben we hoogwaardige verven die zorgen voor een duurzame en professionele afwerking. Onze deur- en kozijnverven zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden een uitstekende dekking, waardoor uw deuren en kozijnen er weer als nieuw uitzien.

Voor houten oppervlakken, zoals schuttingen en gevelbekleding, bieden we houtcoat in verschillende kleuren. Deze speciale coating beschermt het hout tegen vocht en schimmel en verlengt de levensduur van uw houten constructies. Met onze houtcoatings kunt u uw buitenhoutwerk effectief onderhouden en beschermen.

Ook afdekmateriaal, mengstaven en kwasten koopt u bij Berko

Naast de verf zelf bieden we ook een assortiment kwasten en rollers van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat u een glad en gelijkmatig resultaat bereikt. Met de juiste kwasten en rollers wordt het schilderen een stuk gemakkelijker en ziet het eindresultaat er professioneel uit.

Om uw schilderklus nog efficiënter te maken, hebben we ook verschillende soorten afdekmateriaal beschikbaar. Van afdekzeilen tot afplaktape, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw meubels, vloeren en andere oppervlakken te beschermen tijdens het schilderen.

Alles voor uw schilderproject vindt u bij Berko

Bij Berko streven we ernaar om u alleen de beste producten aan te bieden, zodat u met vertrouwen aan uw schilderprojecten kunt beginnen. Met ons uitgebreide assortiment verf en schildermaterialen vindt u alles wat u nodig heeft om uw klus te klaren en uw huis en tuin een prachtige nieuwe uitstraling te geven.