Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Over Berko vof

Over Berko vof de handelsonderneming en de nieuwe webshop

Het bedrijf met veel uiteenlopende producten, bestaat sinds 1971, is opgezet door Bertus en Hennie Hogenberg.
Zij zijn begonnen met het "venten" langs de boeren met veelal "boerenbenodigdheden". De winkel van nu, was toen magazijn. Het is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte winkel en tevens uitgebreid met veel spullen voor de doe-het-zelver.
Sinds 1 juli 2002 is de winkel overgenomen door hun dochter en haar partner, waarna in 2007, een flinke verandering, de winkel een heel ander uiterlijk heeft gekregen. In de winkel o.a. producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis zoals bijv. hang- en sluitwerk, schilders benodigdheden, tuin-, stal- en klein gereedschap, ijzerwaren, schoeisel, kleding, pvc en gaas. Ook voor hout kunt u bij ons terecht, planken, balken, (ronde) palen en gewolmaniseerd groen "tuinhout". 

Een van onze specialiteiten is Douglas hout(in de volksmond: Amerikaans grenen), te gebruiken voor schutting, schuur of vlonder
Wij zijn trend bepalend, wat te denken van de gebruikte steigerplanken; ruim 30 jaar geleden waren wij de
eerste op dit gebied! We zijn ook een handelsonderneming, die partijen op koopt/verkoopt soms in B-keus of gebruikt. 

Onze webshop

In onze webshop kun je terecht voor allerlei zaken voor je huisdier(en), tuin en buitenleven en informatie over de producten die je bij Berko kunt vinden. We proberen je hier zo goed mogelijk advies te geven, net als in de fysieke winkel. We hebben in de fysieke winkel nog veel meer producten, dus zoek je iets en vind je dit niet of heb je zelf een vraag over je huisdier of over je tuin? Dan kun je onze hulp vragen via de contactpagina of gewoon even bellen natuurlijk!!.

Je kunt alle producten in onze webshop direct online bestellen, om deze vervolgens bij je thuis te laten bezorgen. 
Lees wel even de algemene voorwaarden.

 

Berko, alles voor het buitenleven!