Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Berko stopt met pakkettenpunt vanaf 1 november '23

Berko de fysieke winkel stopt! 

En hierdoor stopt ook het pakketpunt van UPS en GLS. 
U kunt vanaf half november GÉÉN pakketten meer naar Berko laten versturen, ook niet meer inleveren! 

Berko - Uw Pick-up en Verzendpunt voor UPS en GLS

Berko is uw betrouwbare pick-up en verzendpunt voor zowel UPS als GLS. Of u nu een pakket verwacht dat wordt verzonden via UPS of GLS, onze locatie biedt u de mogelijkheid om uw pakketten veilig op te halen of te verzenden.

UPS-service bij Berko

Berko is uw UPS Access Point. Als u een UPS-pakket verwacht maar niet thuis bent, brengt de UPS-chauffeur het pakket naar onze locatie. Voordat u langskomt, raden wij u aan om te wachten op het bericht van UPS dat het pakket daadwerkelijk bij ons is afgeleverd. Controleer ook onze openingstijden om te voorkomen dat u voor een gesloten deur staat. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de UPS KLANTENSERVICE of uw pakket volgen met behulp van het trackingnummer.

  • wacht eerst het berichtje af, dat u van UPS krijgt of het pakket ook daadwerkelijk bij ons is afgeleverd
  • kijk goed naar onze openingstijden, zo voorkomt u voor een gesloten deur te staan
  • heeft u vragen; neem dan alleen contact op met UPS KLANTENSERVICE

U kunt uiteraard ook zelf kijken waar uw pakket is door middel van het Trackingnummer

UPS Startpagina

UPS Pakketten verzenden bij Berko

Daarnaast kunt u bij ons ook pakketten ter verzending aanbieden.

Scan eenvoudigweg de QR-code of bezoek onze UPS-pakketshop.

Als u geen printer heeft, kunt u ervoor kiezen om het etiket bij ons te laten printen.

GLS-service bij Berko

Berko is uw GLS Pakketshop. Als onderdeel van het GLS-netwerk van meer dan 700 Pakketshops, zijn wij een GLS Pakketshop. U kunt uw pakketten laten bezorgen bij onze locatie en ze op een door u gewenst moment afhalen of pakketten bij ons verzenden.

Wanneer de ontvanger kiest voor deze optie, bezorgt GLS het pakket bij onze GLS Pakketshop. Zodra het pakket bij de gekozen Pakketshop is aangekomen, ontvangt de ontvanger een SMS/e-mail om op de hoogte te worden gesteld. Het pakket kan vervolgens binnen vijf werkdagen worden afgehaald. Het afhalen van een pakket vereist een GLS ID-code, geldig paspoort, rijbewijs of een geldige identiteitskaart.

Net zoals bij UPS, adviseren we u om eerst het bericht van GLS af te wachten om te bevestigen dat het pakket daadwerkelijk bij ons is afgeleverd. Controleer ook onze openingstijden om teleurstelling te voorkomen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de GLS klantenservice.

Uiteraard kunt u bij ons ook pakketten ter verzending aanbieden. Bezoek de volgende link: Verzenden via een PakketShop | GLS Netherlands (gls-group.eu) (Houd er rekening mee dat u online zelf een etiket moet aanmaken).