Vandaag zijn wij gesloten

 • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
 • Professionele handelsonderneming sinds 1971
 • Niet goed? geld terug, garantie!

Lego

Ben je op zoek naar een leuk kado voor een kinderverjaardag, rapport of andere speciale gelegenheid? Dan is Lego een goede keuze en natuurlijk hebben wij een ruim assortiment beschikbaar bij Berko in Nederhorst den Berg! Ook voor een leuk kado voor kinderen ben je bij ons op de juiste plek, dus als je bij ons langskomt om gereedschap te halen voor je nieuwste klus project, dan kun je gelijk wat voor de kinderen meenemen. We maken het je graag gemakkelijk!

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 41 producten

Klassiek speelgoed: Lego

Lego, wie is er niet groot mee geworden? Dé klassieker onder het bouwspeelgoed, die vele generaties kennen en zo sterk is dat er ook door de volgende generatie mee gespeeld kan worden. Koop je Lego, dan koop je kwaliteit én urenlang speelplezier! Kunnen de kinderen of kleinkinderen zich even niet zo goed vermaken? Zet een doos Lego neer en ze worden op verschillende manieren uitgedaagd en ontwikkelen spelenderwijs.

 

5 Voordelen van Lego speelgoed

Lego is niet zomaar speelgoed, want de kinderen die hiermee spelen zullen spelenderwijs groeien in hun ontwikkeling, doordat ze op verschillende manieren worden uitgedaagd. Zie hier 5 voordelen van spelen met Lego op een rij. 

 1. Ontwikkeling van de creativiteit en verbeeldingskracht: Lego stimuleert kinderen om hun verbeeldingskracht en creativiteit te ontwikkelen door ze eindeloze mogelijkheden in bouwwerken en ontwerpen te bieden.
   
 2. Problemen oplossen: Lego stuurt kinderen in hun denkproces om op logische manieren bouwwerken te maken, wat ze helpt om problemen op te lossen en hun denkvaardigheden te ontwikkelen.
   
 3. Stimulering van hand-oog coördinatie en fijne motoriek: Het bouwen met Lego vereist precisie en concentratie, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en de hand-oog coördinatie van een kind.
   
 4. Vergroten van zelfvertrouwen: Wanneer een kind slaagt in het bouwen van een mooi bouwwerk met Lego, versterkt dit hun zelfvertrouwen en gevoel van zelfredzaamheid.
   
 5. Verbetering van sociale vaardigheden: Lego biedt ook de mogelijkheid om samen te spelen met andere kinderen en samen oplossingen te vinden, wat hen helpt om sociale vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren, zoals samenwerken, communiceren en conflicten oplossen.

Lego is origineel speelgoed voor kinderen en deze voordelen helpen hen om op vele manieren te groeien en te ontwikkelen.

 

Lego kopen bij Berko in Nederhorst den Berg

Als u op zoek bent naar een winkel waar u lego speelgoed kunt kopen, is Berko de perfecte plek voor u. Hier vindt u een uitgebreide selectie van populaire lego sets, waarbij u duidelijk op de doos kunt zien vanaf welke leeftijd de set geschikt is. Voor verschillende leeftijden en interesses is er een leuke Lego doos te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van Lego City, Lego Friends, Lego Duplo voor de kleintjes en Lego Technic voor de wat grotere kinderen, Lego Disney en zelfs Lego van het populaire Minecraft of Super Mario! Een mooi kado voor een kind of verzamelaar en voor ieder budget bieden wij sets aan. Er is voor ieder wat wils.

Onze ervaren medewerkers adviseren u graag als u hulp nodig heeft. In Nederhorst den Berg en omstreken bent u bij Berko aan het juiste adres voor uw Lego sets én voor andere leuke kado’s voor kinderen! We hebben namelijk ook een groot assortiment in houten speelgoed, boerderij speelgoed en zelfs schommels! U bent van harte welkom bij Berko. Tot snel!