Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Bestrijding

Wanneer uw tuin te grazen wordt genomen door ongewenste insecten, muizen of ander ongedierte, kunnen de juiste bestrijdingsmiddelen u helpen. Bij Berko.org vindt u een groot assortiment bestrijdingsmiddelen die uw probleem binnen no-time oplossen, maar de rest van uw tuin niet zullen schaden. Bestel eenvoudig uw gewenste producten in onze webshop en wij zorgen dat ze goed verpakt, snel en goedkoop uw kant op komen. Mist u echter iets? Veel producten hebben we op voorraad, maar staan (nog) niet in de webshop. Wilt u meer informatie over de aanwezigheid van producten? Neem dan contact met ons op of kom naar de winkel.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 69 producten

Voorkomen is beter dan genezen

Voordat u aan de slag gaat met bestrijdingsmiddelen, is het altijd goed om de oorzaak van het probleem te bepalen. Heeft uw plant bijvoorbeeld last van een ongenodigde beestjes? Check dan eerst of alles wel snor zit wat betreft zijn standplaats, voeding en de bodem. Is er een mogelijkheid uw probleem handmatig op te lossen, zoals onkruid dat bijvoorbeeld met een voegenkrabber weg kan worden gehaald? Dan heeft dat altijd de voorkeur. Is dit niet mogelijk? Dan kunnen bestrijdingsmiddelen u zeker verder helpen. Weet wel dat elk probleem een andere aanpak vraagt en dus is het altijd goed de beschrijving op het etiket van uw middel nauwkeurig te checken. 

Tip! Houd u zeker aan de vermelde dosering op de gebruiksaanwijzing. Een te kleine dosis zal geen effect hebben, maar een te grote kan uw probleem juist weer verergeren. Bij vragen staan onze medewerkers paraat.

Meststoffen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Help de natuur een handje

In een ideale wereld zouden we geen bestrijdingsmiddelen hoeven te verkopen, maar in de praktijk blijkt echter dat uw tuin soms flink wat hulp nodig heeft om plagen, ziektes en ander ongein te bestrijden. Naast muizen, spinnen of mieren, kan ook onkruid of mos uw tuindroom in een nachtmerrie veranderen. Gelukkig is er voor elk probleem wel een oplossing te vinden. Daarom is ons aanbod ook zo groot. Bestrijdingsmiddelen zijn er in allerlei soorten, maar de bekendste tweedeling is die tussen de biologische en chemische varianten:

  • Biologische middelen gebruiken 'chemicaliën' die van nature voorkomen. Deze zijn dus beter voor uw gezondheid en die van Moeder Natuur.
  • Chemische middelen bevatten synthetische stoffen die door de mens zijn ontwikkeld. Ze doen hun werk heel goed, maar in veel gevallen is de natuur er minder blij mee.

Klik rustig rond in onze webshop of neem contact op voor advies over het juiste product voor uw tuinprobleem.

Bestrijdingsmiddelen kopen | Berko

'Goede' en 'kwade' insecten

Onze tuinen kunnen niet zonder insecten. Ze spelen immers een vitale rol in ons ecosysteem. Ze zijn verantwoordelijk voor de groei van de overgrote meerderheid van de planten op deze wereld en dragen op een positieve manier bij aan het verbouwen van voedsel. Er zijn echter vliegende en zoemende beestjes die uw groen meer kwaad dan goed zullen doen. Zo zien ze uw prachtige border bijvoorbeeld als een luxe vijf-gangen diner. Ze eten de bladeren op, laten schimmels achter en putten de voedingsstoffen in de grond uit. Tijd voor actie! Het internet puilt uit van 'oma geeft raad'-achtige tips die u zouden moeten helpen bij uw specifieke probleem. Vaak zijn deze echter niet voordelig voor de rest van de tuin of zelfs uw gezondheid. Door voor biologische producten te kiezen, zal u met een meer voldaan gevoel gaan tuinieren. Dit leidt weer tot een diepere band met alles wat in uw tuin groeit en bloeit.

Tip! Het aantrekken van 'goede' insecten is essentieel om de 'kwade' soorten buiten de deur te houden. Zorg dus voor een tuin met veel groene variatie en richt u op het kweken van gezonde planten. Dit doet u onder meer door de bodem te verbeteren met organisch materiaal.

Omdenken in je tuin

Bestrijdingsmiddelen kopen? U doet het bij Berko!

Strijd vol goede moed tegen uw plaag met de bestrijdingsmiddelen van Berko. In ons assortiment vindt u onder andere de producten van duurzaam georiënteerde topmerken als ECOstyle, Bio Solutions en Protect Garden. Bestel eenvoudig uw gewenste items in de webshop van Berko. Bij vragen over ons assortiment of bestelproces staan we u graag te woord. Liever langskomen? We zijn zes dagen per week voor u geopend.

Contact en klantenservice