Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Kruiwagens

Kruiwagens zijn een essentieel gereedschap voor tuiniers, klussers en bouwers. Ze zijn ideaal voor het vervoeren van zware voorwerpen zoals aarde, grind, bouwmaterialen en meer. Er zijn verschillende soorten kruiwagens die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Wij hebben verschillende soorten én de benodigde accessoires voor u beschikbaar!

Veel producten hebben we op voorraad, maar staan (nog) niet op de webshop. Wilt u meer informatie over de aanwezigheid van producten, neemt u dan even contact met ons op of kom naar de winkel.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Soorten kruiwagens

Er zijn grofweg twee soorten kruiwagens: de eenwielige en de tweewielige kruiwagen. Eenwielige kruiwagens zijn geschikt voor kleinere ladingen en wendbaarder in gebruik. Tweewielige kruiwagens hebben een grotere capaciteit en zijn stabieler bij het verplaatsen van zware ladingen. Beide soorten kruiwagens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zodat we altijd de ideale soort voor u klaar hebben staan!

Kruiwagen? Handig!

Er zijn tal van situaties waarin een kruiwagen van pas kan komen. Een kruiwagen kan bijvoorbeeld handig zijn bij het aanleggen van een tuin of het bouwen van een schuur. Het kan ook nuttig zijn bij het opruimen van de tuin, een verbouwing in huis om het vuil af te voeren of bij het verplaatsen van zware objecten in en om het huis. Een kruiwagen kan ook van pas komen bij het transporteren van zware spullen over ruw terrein.

Een eigen kruiwagen

Het hebben van een eigen kruiwagen heeft vele voordelen. In de eerste plaats is het gemakkelijker om zelf klussen uit te voeren als u een eigen kruiwagen heeft. Het is niet nodig om telkens een kruiwagen te huren of te lenen van de buren. Bovendien kunt u uw eigen kruiwagen precies afstemmen op uw behoeften. Zo kiest u natuurlijk een kruiwagen die geschikt is voor de klus waar u hem het meest voor zal gaan gebruiken. Daarnaast kiest u een kruiwagen die bij uw lengte past, zodat u geen last van rugklachten krijgt tijdens het gebruik.

Voordelen van een kruiwagen

Een kruiwagen heeft nog meer voordelen. 

  • Het is een efficiënt hulpmiddel bij het verplaatsen van zware voorwerpen. 
  • Door de kruiwagen te gebruiken kunt u meer spullen in één keer verplaatsen, wat tijd en energie bespaart. Dit scheelt tijd en energie, zodat je meer tijd overhoudt voor andere klussen.
  • Een kruiwagen is ook veelzijdig in gebruik. Het kan gebruikt worden voor het verplaatsen van bouwmaterialen, tuinafval en nog veel meer. 
  • Bovendien is het een duurzaam hulpmiddel dat lang meegaat, mits het goed wordt onderhouden.

Zo hebben we bijvoorbeeld kruiwagens met een metalen bak die geschikt zijn voor het vervoeren van zware materialen zoals grind, zand, of stenen. Deze kruiwagens zijn stevig en robuust gebouwd, zodat ze bestand zijn tegen zware belastingen. Daarnaast hebben we ook kruiwagens met een kunststof bak, die lichter van gewicht zijn en daarom gemakkelijker te manoeuvreren zijn. Deze kruiwagens zijn ideaal voor lichtere klussen zoals het vervoeren van tuinafval of houtsnippers.

Kruiwagen accessoires kopen

Wist u dat we ook diverse accessoires voor de kruiwagen aanbieden? Een lekke band? Geen probleem, want bij ons zijn ook losse binnen- en buitenbanden te vinden. We hebben ook losse, kant-en-klare wielen in ons assortiment en zelfs kinderkruiwagens! Ideaal voor kleine helpers! Daar hebben de kinderen lang speelplezier van! 

Kruiwagen kopen bij Berko in Nederhorst den Berg

​​Als je op zoek bent naar een betrouwbare en kwalitatieve kruiwagen, dan ben je bij onze winkel aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten kruiwagens die perfect geschikt zijn voor verschillende klussen rondom het huis, in de tuin, of op de bouwplaats. Of je nu de stallen gaat uitmesten, de moestuin oogst gaat ophalen, een lading zand moet verplaatsen of het onkruid wat je in de tuin gewied hebt in één keer wilt weglopen, een kruiwagen komt altijd van pas rondom het huis! 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Daarom bieden wij niet alleen een ruim assortiment aan verschillende kruiwagens, maar ook deskundig advies en uitstekende service. De medewerkers van Berko staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste kruiwagen voor jouw klus. We hopen je snel te zien in Nederhorst den Berg!