Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Pvc

Bij Berko zijn we groot fan van PVC. PVC is namelijk ontzettend veelzijdig en handig materiaal om te gebruiken tijdens het klussen in en om het huis. In deze categorie vind u allerlei PVC-producten, waaronder PVC buizen, PVC bochten, inzet verloopstukken en montageband.
 

Veel producten hebben we op voorraad, maar staan (nog) niet op de webshop. Wilt u meer informatie over de aanwezigheid van producten, neemt u dan even contact met ons op of kom naar de winkel.

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 44 producten

PVC buizen

PVC buizen zijn bijvoorbeeld ideaal om te gebruiken voor water- en afvoerleidingen. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te installeren. Daarnaast zijn ze erg duurzaam en gaan ze lang mee. Bij Berko hebben we PVC buizen in verschillende maten en diktes, zodat u altijd de juiste maat voor uw klus kunt vinden.

 

PVC bochten

PVC bochten zijn bochten in de PVC buizen die in verschillende graden verkrijgbaar zijn. Ze zijn perfect om hoeken mee te maken in bijvoorbeeld een afvoersysteem of om een waterleiding om een hoek te leiden. Ook voor de PVC bochten geldt dat ze gemakkelijk te installeren zijn en lang meegaan.

 

Inzet verloopstukken

Daarnaast hebben we bij Berko ook inzet verloopstukken. Dit zijn stukken PVC buis die smaller zijn aan de ene kant dan aan de andere kant. Ze worden gebruikt om bijvoorbeeld twee verschillende diameters PVC buis op elkaar aan te sluiten. Ook hiervoor geldt dat ze gemakkelijk te installeren zijn en een lange levensduur hebben.

 

Montageband

Uiteraard hebben we bij Berko ook PVC montageband. Deze band is uitermate geschikt om PVC buizen mee te bevestigen. Het is een sterke band die zorgt voor een stevige bevestiging van de PVC buizen. Ideaal dus voor bijvoorbeeld het bevestigen van waterleidingen of afvoersystemen.

PVC klaart de klus bij Berko!

Bij Berko zijn we ervan overtuigd dat PVC materiaal erg handig is voor het klussen in en om het huis. Het is duurzaam, licht van gewicht en gemakkelijk te installeren. Daarnaast is het erg veelzijdig en kunt u het voor verschillende klussen gebruiken. Of u nu een waterleiding wilt aanleggen of een afvoersysteem wilt maken, PVC is het materiaal dat u nodig heeft!

 

In Nederhorst den Berg hebben we een ruim assortiment PVC producten, waaronder PVC buizen, PVC bochten, inzet verloopstukken en PVC montageband, maar nog veel meer bij ons in de winkel. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Daarnaast bieden we ook nog eens scherpe prijzen, zodat u nooit teveel betaalt.

Als u vragen heeft over onze PVC-producten of als u niet zeker weet welke producten u nodig heeft voor uw klus, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en geven u graag advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste PVC-producten in huis haalt en uw klus snel en gemakkelijk kunt klaren!