Vandaag zijn wij gesloten

  • Producten voor in- en om de boerderij, tuin, huis
  • Professionele handelsonderneming sinds 1971
  • Niet goed? geld terug, garantie!

Winterartikelen

Alles wat u nodig heeft om comfortabel en veilig de winter door te komen vindt u bij Berko. In onze winkel vindt u het volledige assortiment, maar ook onze webshop wordt continu bijgevuld. Voor strooizout, sneeuwscheppen, warme werkschoenen en zelfs lekkere sloffen of truien bent u bij Berko aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons assortiment aan Winterartikelen. Ziet u (nog) niet wat u zoekt? Neem dan even contact op of kom langs in onze winkel!

Toon filters Sluit filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 39 producten

Bereid je voor op de winter

We hebben het eerder meegemaakt: de ene dag heerlijke temperaturen en een felle zon en de volgende dag sneeuw en ijzel! Bereid je voor op het winterse weer en koop strooizout van te voren in. Zo kun je nooit misgrijpen. Ook raden we je aan al voor te strooien zodra er ijzel wordt voorspeld. Zo ben je er zeker van dat het rondom jouw huis veilig is voor jezelf en je bezoek!

Zo gebruik je strooizout

Strooizout verlaagd het vriespunt van water en werk als een dooimiddel op de oppervlakte. Zo kun je strooizout gebruiken na een nacht met temperaturen onder het vriespunt, maar preventief strooien is een nog beter idee. Door zout te strooien wordt de ondergrond stroever en hebben voetgangers, fietsers en auto's meer grip. Het preventief strooien van strooizout voorkomt ongelukken. Volg deze stappen wanneer je gaat strooien:

  1. Maak voor het strooien eerst de oppervlakte schoon. Gebruik een sneeuwschuiver of schep om de oppervlakte waar je gaat strooien sneeuwvrij te maken;
     
  2. Verspreid vervolgens het zout gelijkmatig over de oppervlakte. Tip! Gebruik een emmer met een trechter of een schep om eenvoudig en gelijkmatig zout te strooien. Zo'n strooiwagen is gewoon te koop bij Berko en kun je in de zomer weer gebruiken om gras mee te zaaien. Handige koop dus!